måndag 7 februari 2011

Lyckad kväll

Vi lanserade våra nya ekologiska GI och glutenfria mixar i förra veckan med ett releaseparty.
Vilken succe!
Alla som smakade våra prover tyckte de var försvinnande goda och gillade idéen att baka själva. Feedbacken var att det känns både nyttigt, fräscht och härligt att känna doften av nybakat.
Plus att hembakat smakar alltid godast. Knäckebröd och rostad musli som säljs färdigt i butik kan ju vara bakat eller rostat för ett halvår, ett år sedan det är ju ingen som vet...plus att slippa bära hem 11 olika sorters ingredienser som mixarna innehåller känns skönt. Att dessutom få mixen färdig blandad och klar att bara röra ihop med vatten lite olja och eller naturell yoghurt är lyxigt, enkelt och behändigt.

1 kommentar:

  1. Kolla in receptet på chevrefoccatia brödet. Godaste brödet jag någonsin ätit!

    SvaraRadera