onsdag 5 december 2012

DIETISTBYRÅN

Sedan en vecka tillbaka har vi ett samarbete med DIETISTBYRÅN. Vi träffades på mässan "mat för livet 2012" och de har nu våra glutenfria produkter i sitt lager, vilket gör att du kan beställa dessa produkter via dom.

Så här skiver de på sin hemsida, allergimat.com:

Bakgrund
Allergimat.com startades hösten 1999 av Joakim Wigren i samarbete med Dietistbyrån och Louise Malmberg. Vi är alltså en oberoende webbplats.
Joakim som själv är allergiker (glutenintolerant) startade denna webbsida med syftet att förenkla och underlätta för matallergiker. Allergimats mål är att bli den största och bästa samlingsplatsen på internet för matallergiker.
Allergimat ger inga som helst garantier eller tar ansvar för innehållet såsom recept eller annat textinnehåll men vi gör vårt yttersta för att vara den bästa och mest korrekta. Vill du ha mer detaljerad information kontakta oss gärna på respons (@) allergimat.com.

Vi är idag uppskattningsvis den största portalen i norden.
Med 500 - 600 000 sidvisningar per månad.

Produktutbud
Dietistbyrån och Allergimat har specialiserat sig på baslivsmedel för olika specialbehov, såsom allergi/intolerans/överkänslighet, PKU, njurinsufficiens etc.
Vi har ett visst baslager men tar också hem varor på beställning, utöver det som finns i sortimentet.
Privatpersoner och företag/institutioner kan beställa per postorder via Allergimat.com eller handla i butiken (öppet efter överenskommelse). Företag betalar mot faktura, privatpersoner i förskott. Instruktioner hur du gör finns beskrivna
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar