onsdag 5 december 2012

Samarbete med Mediq

Nu kan apoteken beställa Ewalies goda produkter via Mediq.

En glad nyhet för dig, som får Ewalies produkter på recept, är att apoteken nu kan beställa våra produkter via Mediq.
Alla apotek utom Apoteket AB som har ett eget centrallager - där vi också finns och har funnits sedan tidigare.
För dig som kund betyder det att du även kan gå in på Kronans Droghandel, Cura, Apoteket Hjärtat, Medstop, DocMorris etc och få hem dina Ewalie produkter.

Så här står det på Mediqs hemsida:
Vi är sjukvårdsgrossisten med patientens bästa för ögonen. Vi medverkar till att förbättra patienters hälsa genom att utföra de bästa och mest effektiva leveranserna till hälso- och sjukvården. Utifrån patientens behov och kundens önskemål formar vi ett heltäckande sortiment av sjukvårdsartiklar till den svenska hälso- och sjukvården. Vi skapar de mest effektiva lösningarna och eliminerar allt som inte ger ett mervärde.
Vårt sortiment innehåller förbrukningsartiklar och medicintekniska produkter; allt från undersökningshandskar, förbands- och sårvårdsmaterial till städmaterial och hudvårdsprodukter.
Mediq i Sverige är en del av den internationella sjukvårdsaktören Mediq som har sitt säte i holländska Utrecht. Tillsammans är vi Nordeuropas största distributör av sjukvårdsprodukter, med verksamhet i 15 länder i Europa och USA. Via sjukhus och andra vårdinrättningar, apotek och hemdistribution erbjuder vi distributions- och servicetjänster från leverantör till patient.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar